November 9, 2010

jualan murah ke langit.. kembali!!

dia muncul kembali! weehoo~ cepat korang.. membeli ketika ini memang berbaloi. takkan rugi!


info tentang promosi MAS, tempah dari 08 Nov 2010 hingga 15 Nov 2010 untuk penerbangan dari 08 Dec 2010 hingga 30 Sep 2011. lama tuu.. boleh tempah dua tiga tempat tu. hehe.. aku dah riki riki tempat. memamg murah... juling mata aku jap nengok banyak nau tempat nak pilih. hehe~

 

dan info tentang promosi air asia, tempah dari 09 Nov 2010 hingga 14 Nov 2010 untuk penerbangan dari 01 July 2011 hingga 10 Nov 2011. tahun depan punya plan, kena rancang betul betul. rugi beli kalau tak pergi. nasihat mengikut pengalaman. huhu~

jom cepat klik air asia dan malaysian airlines system untuk menempah atau saja mahu cuci mata.. =)

3 comments:

  1. p mana la plak next yer eh? hehehe

    ReplyDelete
  2. kiena: belum decide lagi. pening pilih date.
    pets: biasaaa. sudah tempah?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...