January 21, 2011

sungguh hemat-nya saya *wink *wink

aku memang dari dulu sangat suka menghabiskan duit di internet. kata orang moden sekarang, i love online shopping. tapi tak pernah pulak sebelum sebelum ini nak meng-hapdetkan dalam blog ni.

sebab hari ini rajin, plus ada baaaaaaaanyaaaaaaaaaaak masa kat opis, aku dengan senang hati mahulah meng-announcekan barangan yang aku beli di internet. of courselah barang si kecittonet aku tu...

tadaaaaaaaaaa...


erk alamak! rupa bentuk barang nya lupa nak snap. sowwiii~ halah, headband untuk damia alani. plus complimentary gift (oops.. its not supplementary hokkay. heh~) dari si owner yang baik hati tu. TQ TQ! lepas ni ai order alice band pulak eh..



dan untuk menambahkan rasa kebaik-hatian (maaf dewan bahasa, saya mempermainkan anda) owner bribbons  itu telah menderma RM1 dari setiap pembelian. bagus bagus. hati murni suci bersih gitu... ai like~ barulah dikatakan membeli secara berhemat..

oh oh di facebook pun boleh jumpa mereka di sini : klik! klik!


4 comments:

  1. mas, mujur i got son! klu tak mesti berabis gak dok beli hairband bagai nak match dgn baju! =P

    ReplyDelete
  2. Sorry ganggu..=)


    Saya sudah follow blog awak..
    Awak bila nak follow blog saya..
    http://pangkahbulat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

    I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader can win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

    For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/

    ReplyDelete
  4. kiena: ahahaa.. itula dia kalau dapat daughter nih. mommy yg excited nak anak dara dia bergaya sakan. yang tuan punya badan rilek je.. hehe..

    pangkah bulat: dun wori. sudah pun follow awak. tq =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...